Isover Isolatie

ISOVER

Voor uw thermische isolatie, en ook uw akoestische isolatie kunt u bij Batsleer uit Brugge terecht. Wij werken immers met Isover isolatie!

Met Isover isolatie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maakt u met Isover de beste keuze.

Interesse? Neem dan zeker eens contact met ons op!

THERMISCH
Een kwaliteitsvolle thermische isolatie met Isover-producten laat u niet alleen toe om uw energiefactuur drastisch te reduceren en het milieu hierbij te beschermen. Ook uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit, dankzij het aangename binnenklimaat dat met isolatie samengaat. Een goede thermische isolatie laat u ook toe om uw gebouw te laten beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid.

AKOESTISCH
Er wordt te weinig over gesproken, maar isolatie met glaswol kan u ook beschermen tegen geluidsoverlast. Jammer genoeg worden geluidsproblemen in de bouw vaak aangepakt wanneer ze zich voordoen, m.a.w. wanneer het al te laat is. Isover ontwikkelt reeds jaren intelligente oplossingen om geluidsoverlast preventief, vanaf de ontwerpfase, in de kiem te smoren. Door zijn open en poreuze vezelstructuur is glaswolisolatie een ideale partner in de strijd tegen ongewenst geluid. Voeg hier zijn onovertroffen thermische capaciteiten aan toe en u beschikt met glaswolisolatie over één van de meest comfortverhogende producten in de bouwsector.

MILIEU
Wist u dat gebouwen verantwoordelijk zijn voor 40% van het totale energieverbruik in West-Europa? 70% van deze energie wordt enkel gebruikt om gebouwen te verwarmen of the koelen. Een dikke en goed presterende isolatielaag in dak en spouwmuren laat u toe om fossiele energie te besparen, zodat er minder broeikasgassen, waaronder CO2, worden uitgestoten. En denk eraan: de meest duurzame energie is de energie die u niet verbruikt!

BRANDVEILIGHEID
Isover glaswol is onbrandbaar en verspreidt geen giftige rook. Dit heeft een positieve invloed op de brandveiligheid van uw huis. Neem dus geen risico en isoleer met Isover. Veiligheid boven alles!

Styrobet: product isolatie

Batsleer uit Brugge werkt met Isover isolatie voor zowel thermische als akoestische isolatie

Batsleer J Bouwmaterialen